Емблематичната датска компания LEGO ще открие първия си официален магазин в

...
Емблематичната датска компания LEGO ще открие първия си официален магазин в
Коментари Харесай

LEGO открива първия си официален магазин в България

Емблематичната датска компания LEGO ще открие първия си формален магазин в България. Той ще се намира в Парадайс център на равнище 0 и ще отвори порти на 19 декември 2023 тъкмо в 14 часа. 

LEGO не е оригиналност за хората в България. Потребителите добре познават марката, който е иконичен за голям брой генерации в страната. 

" В първия формален LEGO магазин в София почитателите ще имат опция да изпитат същинското LEGO прекарване за всички възрасти с невероятни благоприятни условия за игра с LEGO елементи, концептуални музи и извънредни оферти ", коментираха за money.bg представители на LEGO.

Концепцията на магазина е да даде на българските консуматори най-богатата и невиждана на пазара в страната гама от LEGO артикули. Освен това, почитателите и колекционерите ще могат да намерят извънредни артикули и комплекти, които се продават само и единствено в формалните LEGO магазини.

В допълнение, формалният LEGO магазин в София ще обезпечи прекарване за посетителите си чрез голям брой кътове и специфични съоръжения. Например, специфичен детски ъгъл за игра. Pick a Brick стената ще е мястото, където може да се намерят доста дребни елементи, от които всеки може да избере LEGO частите, от които има потребност. Всеки консуматор ще може да сътвори своя лична мини дрънкулка. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР